Solistisch werkende jeugdhulpverlener hoeft zich niet meer af te melden

Een solistisch werkende jeugdhulpverlener ontvangt vanaf verslagjaar 2020 geen automatische aanschrijving meer en hoeft zich dan ook niet meer af te melden. Een solistisch werkende jeugdhulpverlener is immers niet verantwoordingsplichtig.

Informatiebrief

In de tweede helft van november 2020 ontvangen de jeugdhulpaanbieders die zich in verslagjaar 2019 hebben afgemeld als ‘solistisch werkende jeugdhulpverlener’ nog wel een informatiebrief.

Niet meer solist? Dan aanmelden

In het kort komt het erop neer dat een solistisch werkende jeugdhulpverlener zich niet meer hoeft af te melden. Wanneer een jeugdhulpaanbieder geen solist meer is, is deze aanbieder wel verantwoordingsplichtig en moet hij zich aanmelden. Aanmelden kan via het contactformulier.